Så här enkelt är det att integrera elektronik- och mekanikutveckling.

Så här enkelt är det att integrera elektronik- och mekanikutveckling.

Se hur smidigt Nordic Making arbetar med SOLIDWORKS PCB elektronik-CAD tillsammans med SOLIDWORKS mekanik-CAD.

Nordic Making utvecklar system som letar upp och detonerar krockuddar i bilar som ska skrotas. I sitt arbete använder de SOLIDWORKS PCB elektronik-CAD tillsammans med SOLIDWORKS mekanik-CAD för att snabbt och enkelt ta fram elektronik och mekanik. SOLIDWORKS PCB har inbyggd integration mot SOLIDWORKS vilket gör att man dels enkelt kan alternera mellan att jobba med elektronik eller mekanik, men man kan också vara säker på att delarna passar ihop och att det blir rätt första gången. Titta på videon och se hur SOLIDWORKS PCB hjälper Nordic Making med sin produktutveckling.

Categories